Spara miljö och skog genom nya resvanor

Om man har suttit på ett halvtomt flyg någon gång så vet man känslan av skam över att man valt flyg framför ett annat färdmedel. Kanske var det inte på det viset tidigare, men idag är det här med flygskam utbrett och det är tur det.

Många som flyger kors och tvärs kompenserar för det på alla möjliga andra sätt och då är det en annan sak. Det kan vara svårt att göra allting rätt, men man kan göra någonting rätt!

Tåg är spännande!

Att åka tåg är mycket spännande och det är definitivt den sortens färdmedel som känns skönt retro och coolt. Man kan åka i många kända personers ”fotspår” då det finns många spännande berättelser från kända personer från förr och deras resor. Varför inte ha det som tema för nästa semester? Åka till Berlin, kanske?

Det finns så mycket att se i Europa och det är kul och spännande att se Europa från ett tåg. Alla ni som har rest mycket tåg i andra länder vet hur intressant det är att åka runt och se landskapet och hur det ser ut på perronger runt om i världen. Det är en riktig upplevelse som alla borde vara om!

Länktips: klimatsmartsemester.se – Tåg